MenuMenu

DENK GERUST NAReviews (0)

DENK GERUST NA - BOER, THEANNE - 9789058041234
In Denk gerust na bundelt en groepeert Theanne haar columns en gedachten in vier hoofdstukken:
- milieu - kerk - werk - samenleving.

In de media komt vaak de extreme mening naar voren. Theanne Boer weet in haar artikelen en columns in Visie, Eva en het Nederlands Dagblad juist de nuance vorm te geven. De lezer stelt haar teksten op prijs vanwege de balans die ze weet aan te brengen.

Elsbeth Gruteke (presentator op radio 5 van het programma Onderweg) noemt Theanne Boer eigenlijk een missionaris, omdat ze mensen wil laten nadenken.

Theanne weet lezers, in enkele zinnen en zonder te preken, aan het denken te zetten.

Goed nadenken brengt veel voort. Denkbeelden over heilige huisjes bijvoorbeeld die vaak ten onrechte nog worden onderhouden. Of christenen en milieu, of de positie van vrouwen in de kerk en daarbuiten. Doen we in het dagelijks leven echt wat we hardop belijden in de media en op de kansel?

Theanne Boer werkte jarenlang bij  de EO en EO Metterdaad als (eind)redacteur en schrijft nu teksten voor verschillende organisaties, op het gebied van internationale samenwerking, natuur en milieu en levensbeschouwing. Ze voerde de eindredactie over de Michacursus, De Groene Bijbel en de glossy’s Jezus! en Dood.

Auteur:
BOER, THEANNE
Prijs:
€ 12,50
Artikelnr:
9789058041234
Dit artikel is niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review