MenuMenu

DE QUILTBIJBELReviews (0)

DE QUILTBIJBEL - CLEMENTS, LINDA - 9789048305438
Het ultieme naslagwerk voor meer dan 200 patchwork-, quilt- en applicatietechnieken.- Boordevol informatie en ideeën, met stapsgewijze aanwijzingen voor beginners en heel veel tips voor gevorderden.
- De technieken zijn toegelicht aan de hand van ruim 800 kleurentekeningen en de prachtige foto's zijn een bron van inspiratie voor uw eigen werk.- Inclusief aanwijzingen en mallen voor dertien zelfmaakprojecten, waaronder quilts, tassen, kussens, wandkleden en placemats.PATCHWORK: beschrijving van meer dan 100 patchworkblokken, met aanwijzingen voor naaitechnieken, speciale effecten, diverse figuren en het aanzetten van tussenbanen en borders.

APPLIQUÉ: diverse applicatietechnieken komen aan de orde, zoals needleturningappliqué, omgekeerd appliqué, ingelegd appliqué, schaduwappliqué, biaisbandappliqué, plakvliesappliqué en freezerpapierappliqué.

QUILTEN: alles wat u moet weten over machinequilten en handquilten, met beschrijvingen van diverse technieken, zoals sashikoborduurwerk, quilten, kanthaborduurwerk, vrij quilten, draadopnaaien en opvultechnieken.'Een naslagwerk dat in geen enkele verzameling quiltboeken mag ontbreken'- Lynne Edwards
Auteur:
CLEMENTS, LINDA
Prijs:
€ 29,99
Artikelnr:
9789048305438
Status:
In herdruk
Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review