MenuMenu

HANDBOEK VOOR NATUURWANDELINGENReviews (0)

HANDBOEK VOOR NATUURWANDELINGEN - DIJKSTERHUIS, KOOS - 9789045035208
In het Handboek voor natuurwandelingen maak je kennis met verschillende landschappen: duinen, stranden, heiden, bossen, heuvels, rivieren, meren en moerassen.
Ieder landschap kent zijn eigen planten, bloemen, insecten en zoogdieren. In verruigde rietvelden vind je blauwborsten, in vochtige duinvalleien en op zilte strandvlakten tref je de zeldzame parnassia aan, in drassige heidevelden hoor en zie je in hetvroege voorjaar heikikkers, die in paartijd schitterend blauw kleuren.

Ieder jaargetijde en elk weertype laat iets anders te zien. Koos Dijksterhuis maakt je attent op wat er zoal te zien is tijdens deze lange wandeltochten, en waar je op moet letten.

Dit is een onmisbaar natuurboek voor iedereen die graag meer wil ontdekken tijdens het wandelen, maar niet goed weet waar te beginnen.

Koos Dijksterhuis studeerde biologie en sociologie in Groningen. Hij heeft een dagelijkse column over natuur in Trouw, is columnist van Bionieuws en schrijft langere artikelen voor Intermediair en Vogels. Eerder publiceerde hij Een Groenlander in Afrika, Akkervogels, De kiekendieven van het Oldambt, De spreeuw en Eilandgevoel.
Auteur:
DIJKSTERHUIS, KOOS
Prijs:
€ 19,99
Artikelnr:
9789045035208
Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review