MenuMenu

SOULFULNESSReviews (0)

SOULFULNESS - DRAPER, BRIAN - 9789033801273
In de drukte van het dagelijks leven is het een uitdaging om relaxt te leven, te gedijen, te genieten van wat je gekregen hebt. Het boek Soulfulness helpt je daarbij.

Brian Draper neemt onder de loep wat er goed en minder goed is aan mindfulness, en gaat daaropvolgend een stapje dieper: soulfulness. Draper deelt bijbelse wijsheid, christelijke traditie en persoonlijke ervaring van een leven aan Gods hand in deze tijd.

Soulfulness is een boek voor mensen die op zoek zijn naar verdieping van hun gevoelsleven, naar meer rust en vertrouwen. Heel geschikt voor drukke christenen, maar ook voor geestelijke zoekers.

Brian Draper schreef een flink aantal boeken, waaronder Zoek en vind. Hij is daarnaast een van de sprekers voor BBC Radio 4-programma Thought for the day. Draper is getrouwd en heeft drie kinderen.

''Soulfulness' is meer dan een theoretisch boek. Draper laat ons een geestelijke discipline zien waardoor we ontdekken hoe we in ons drukke leven maar al te gemakkelijk een pad kiezen dat naar burn-out leidt ... Bedankt, Dr. Draper, voor de korte inleiding in deze technieken. Ik zal proberen eraan te denken ...' -Christianity Today            
Auteur:
DRAPER, BRIAN
Prijs:
€ 20,99
Artikelnr:
9789033801273
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review