MenuMenu

DVD RED DE MOLENReviews (0)

DVD RED DE MOLEN - 9789057983610
Ingegooide ruiten, een vernielde heg en een kapotgeslagen molenwiel; ondanks mysterieuze vernielingen aan zijn oude molen, peinst de slecht geheumeurde opa Fellinger er niet over om hem te verkopen. Leon en Luisa, die pas in de buurt zijn komen wonen, denken er net zo over.

Luisa's pasgeboren katjes bezorgen haar vader een allergie, en daarom moeten ze het huis uit. Liever gisteren dan vandaag. Luisa's broer Leon probeert vriendschap te sluiten met 3 hobby- speurneuzen, die Leon maar niet als hun vriend willen accepteren.
Luise neemt haar katjes mee van huis en vindt na een zwerftocht in opa Fellingers schuur een nieuw tehuis voor haar dieren. Een nieuwe mountainbike lijkt de enige manier voor Leon om bij de 3 speurneuzen in de smaak te vallen. Om het geld bij elkaar te krijgen, neemt Leon een twijfelachtige opdracht aan van een onbekende motorrijder...

Deze speelfilm is gebaseerd op het kinderboek 'Verteidigt die Mhle' van Eckart zur Nieden. Het is een leuke en spannende detectivefilm, waarin de thema's eerlijkheid, schuld en vergeving op een goede manier aan bod komen.

Duits gesproken, Nederlands en Engels ondertiteld
Prijs:
€ 1,99
Artikelnr:
9789057983610
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review