MenuMenu
ETZ wordt ETZ Media
Stichting ETZ gaat verder onder de naam ETZ Media
Per 1 januari 2020 gaat de Evangelische Tractaat Zending verder onder de naam ETZ Media. We kiezen hiermee voor een naam die aangeeft dat de uitgaven steeds diverser worden en dat de activiteiten meer omvatten dan alleen het uitbrengen van traktaten. We hopen met God kracht ook in de komende jaren actief te blijven in het uitgeven van materiaal met een missionair karakter

In 1962 werd de stichting opgericht in Zandvoort. De oprichters gaven de ETZ als doel mee de verspreiding van het Evangelie en het bevorderen van evangelisatiewerk. Door de jaren heeft dat op vele manieren vorm gekregen: voornamelijk door het uitgeven van traktaten, maar ook door advertentie-zending, verspreiding van Bijbels en christelijke lectuur, beurzen, contactdagen voor evangelisatie en ondersteuning van evangelisatie door anderen. Stichting ETZ omvat naast de afdeling voor evangelisatie sinds 1982 ook christelijke boekhandel de Schuilplaats in Alblasserdam.

In de loop der tijd zijn er naast traktaten ook andere materialen bijgekomen: kaartjes, doosjes, brochures en boeken. Binnenkort verschijnen de eerste delen van twee nieuwe productlijnen: bijbelwijzers en strips. Bijbelwijzers helpen om je kennis van Bijbelse thema’s te verdiepen. Een Bijbelwijzer bestaat uit 14 geïllustreerde uitvouwbare pagina’s met toegankelijk bijbelstudiemateriaal. Daarnaast verschijnen  Nederlandse edities van de Kingstone Comic Bible. Deze strips brengen de verhalen uit de Bijbel op een meeslepende manier tot leven voor tieners en jongeren. Traktaten zullen onderdeel blijven uitmaken van het uitgeefprogramma.

Nog een nieuwe naam: ETZ Verzendservice
ETZ verzendt naast bestellingen van de eigen webwinkels ook in opdracht van uitgevers of auteurs. Alle verzendwerkzaamheden komen de vallen onder een nieuwe eenheid met een eigen naam en gezicht: ETZ Verzendservice. Wilt u weten of ETZ Verzendservice ook voor u interessant is? We staan u graag te woord. Uw contactpersoon: Erik Verhagen. Bel ons op 085 - 0712 842 of mail naar: verzendservice@etzmedia.nl (tot 1 januari2020 mailt u naar info@schuilplaatsboeken.nl).
ETZ Verzendservice

Stichting ETZ: hulpmiddelen voor evangelisatie

de winkelingang van Boekhandel de Schuilplaats
  • Afhalen of bezorgen
  • Scherpe prijzen
  • Op 3 min. vanaf A15 (afrit 22)