MenuMenu

ZEG HET TEGEN GODReviews (1)

ZEG HET TEGEN GOD - GIOIA, LUIGI - 9789043529778
In Zeg het tegen God wil Luigi Gioia je aanmoedigen om te bidden.

Luigi Gioia laat zien hoe je kunt bidden zoals Jezus het zijn discipelen leerde. Het gebed was voor Jezus het belangrijkst. Gebed was het instrument om zijn weg door het leven te vinden: in vertrouwen dat God voor hem zorgt als een liefdevolle vader. Dit vertrouwen maakt het haalbaar om ook de moeilijke weg te gaan, als God dat van je vraagt.

In korte hoofdstukken spoort de auteur je aan om te bidden. Zonder te theologiseren geeft hij nuttige aanwijzingen die je hierbij helpen. Vanuit de Bijbel weet hij je aan te zetten om (meer) te bidden.

Het laatse hoofdstuk vat het boek prachtig samen. Let bij bidden hierop: hou het kort, hou het simpel en wees echt - Justin Wellby | Aartsbisschop van Canterbury.

Benedictijner monnik Luigi Gioia is hoogleraar systematische theologie aan de universiteit San Anselmo te Rome en gastdocent aan Cambridge University. Hij geeft wereldwijd spirituele retraites.
Auteur:
GIOIA, LUIGI
Prijs:
€ 17,99
Artikelnr:
9789043529778
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (1)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Erik Verhagen
Nieuwe klassieker
13 juli 2018
Wie zich in gebed wil verdiepen, kan al terecht bij Keller, Guyon, Yancy en Foster. Allemaal schreven ze een klassieker over gebed. Wat mij betreft mag Gioia aan dat rijtje worden toegevoegd. Dit motiverende en bemoedigende boek kan veel drempels en weerstanden waarmee het gebed vaak gepaard gaat wegnemen.