MenuMenu

OP DE SCHOUDERS VAN OUDERSReviews (0)

OP DE SCHOUDERS VAN OUDERS - GROENEBOER - 9789076193090
De auteur van dit boek is dagelijks met mensen aan het werk als contextueel therapeut, personal coach, trainer en bedrijfsadviseur.

Hij constateert dat mensen vaak onmachtig zijn om in balans met elkaar te leven. Er spelen hierbij vele invloeden, waarvan we ons lang niet altijd bewust zijn, maar die onder de oppervlakte wel heel bepalend zijn voor rust of onrust, voor vrede en strijd.

De matrix (d.w.z. het basispatroon) van ons leven is gevormd in onze families, durft de auteur te stellen. Maar deze matrix is niet tijdelijk. Nee, de matrix is altijd in beweging, gaat ook door veranderingsprocessen heen en kan zelfs bewust beïnvloed worden!

Door het lezen van dit boek wordt u geholpen u bewust te worden van de invloeden die bepalend zijn geweest voor uw gedrag en uw gevoelens.

De gezinnen van herkomst en de familie in vorige generaties hebben hun sporen nagelaten in ieder mensenleven. Deze matrix vormt de basis voor de toekomst van nieuwe generaties. Beïnvloeding van de matrix is beïnvloeding van de toekomst. Een belangrijke verantwoordelijkheid voor ieder individu!

Uitganspunten die als referentiekader worden gebruikt door de auteur zijn: de contextuele wetenschap en de Bijbel als geloofsboek, als een Boek waarin veel levenswijsheid te vinden is.
Auteur:
GROENEBOER
Prijs:
€ 19,45
Artikelnr:
9789076193090
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review