MenuMenu

LEESWIJZER BIJ DE BIJBELReviews (0)

LEESWIJZER BIJ DE BIJBEL - GRÜN, ANSELM - 9789089721952
Anselm Grün hoort vaak van mensen dat ze graag de Bijbel zouden willlen lezen.
'Maar', zeggen ze, 'zodra ik begin, merk ik dat de Bijbel ver van mij afstaat. Ik begrijp niet wat hij mij wil vertellen, hoe ik die woorden hier en nu moet plaatsen.'

Anselm Grün reikt in Leeswijzer bij de Bijbel de vele manieren aan om de Bijbel te lezen. Heel concreet: met welke boeken je het beste kunt beginnen, hoe je ze kunt zien als beschrijvingen van de ups en downs van het mens-zijn, en erin de diepe dalen kunt herkennen waar we zelf doorheen gaan.
Grün biedt wijzen van lezen aan, waardoor de verhalen je een nieuw gezichtspunt bieden en je de wereld van nu ook anders gaat ervaren. Vol diversiteit, die ruimte schept in ons hart, zodat we openstaan voor het mysterie van het christen-zijn en dat niet vastpinnen op een bepaalde theologie.

Anselm Grün (1945) is monnik in de benedictijner abdij van Münsterschwarzach. Hij is een alom gewaardeerd zielzorger, schrijver en docent. Met zijn talrijke optredens, lezingen en boeken bereikt hij wereldwijd miljoenen mensen. Een bijzonder en wijs mens die je in het hart raakt.
Auteur:
GRÜN, ANSELM
Prijs:
€ 12,90
Artikelnr:
9789089721952
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review