MenuMenu

GEFELICITEERD MET JE BELIJDENISReviews (0)

GEFELICITEERD MET JE BELIJDENIS - HEERENS, DANIËLLE - 9789033820519
Belijdenis doen en 'Ja' zeggen tegen God; het lijkt misschien niet zo belangrijk, maar het is van grote betekenis en het verandert de rest van je leven. Met dat kleine woordje van twee letters beloof je niet langer jezelf op de eerste plaats te zetten, maar God, en Hem te volgen.
Maar het belangrijkste van dat kleine woordje 'ja' is de belijdenis van je geloof in God, de Vader, Jezus, de Zoon, en de Heilige Geest. Het is iets speciaals, een nieuwe stap in de levenslange ontdekkingstocht van het geloof.

'Gefeliciteerd met je belijdenis' neemt je mee aan de hand van duidelijke en herkenbare overdenkingen en hoopvolle bijbelteksten langs de Apostolische Geloofsbelijdenis.
Jouw 'ja' is het mooiste besluit dat je in je leven kunt nemen, de allerbeste keus.
Gefeliciteerd met je belijdenis!

Overdenkingen met herkenbare anekdote, praktische toepassing, hoopvolle beloften en bijbeltekst.

'Met dit cadeautje houd je de woorden van de geloofsbelijdenis levend. Daniëlle Heerens helpt je om je 'ja' steeds opnieuw te bevestigen. En stiekem is dit boekje ook een tip voor als je de keuze nog níét gemaakt hebt.' - Ds. Mirjam Kollenstaart-Muis

'Belijdenis doen is een mooi moment, en mooie momenten moet je goed voorbereiden en markeren, zodat je er later vaak aan terugdenkt. Met dit boekje geeft Daniëlle jongeren een mogelijkheid om dat op een toffe manier te doen, die hen dicht bij God brengt en de keus die ze maken extra bevestigt.' - Eline Hoogenboom, Founder & Editor in Chief, (Huis van) Belle

Daniëlle Heerens (1990) woont in Nunspeet en leest alles wat los en vast zit, het liefst heel de dag. Gelukkig kan dat ook, want haar werk heeft alles met boeken te maken. Ze werkt als freelanceredacteur en -corrector voor diverse uitgeverijen, is webredacteur bij Sestra.nl en recenseert boeken voor NBD|Biblion en Reveil. En last but not least… ze schrijft.


            
Auteur:
HEERENS, DANIËLLE
Prijs:
€ 10,50
Artikelnr:
9789033820519
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review