MenuMenu

HEMELHOOG MUZIEKEDITIEReviews (0)

HEMELHOOG MUZIEKEDITIE - 9789023928447
De muziekeditie bevat naast alle teksten de melodielijn, gitaarakkoorden en tempoaanduiding de nieuwe zangbundel Hemelhoog.

In 1999 verscheen op initiatief van het Evangelisch Werkverband de Evangelische Liedbundel. Deze liedbundel zal na 15 jaar in een vernieuwde en uitgebreide samenstelling opnieuw verschijnen.

De nieuwe bundel Hemelhoog (opvolger van de Evangelische Liedbundel) bevat ca. 700 liederen, gekozen uit een breed palet van klassieke gezangen en nieuwe liederen. De nieuwe bundel vertoont inhoudelijke continuïteit met de eerste bundel, maar wisselt zo sterk van samenstelling dat de nieuwe bundel niet naast de bestaande gebruikt kan worden.

De initiatiefnemers zien deze bundel als een als aanvulling op Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk. Er verschijnen drie uitgaven: een teksteditie met uitsluitend de teksten, een eenstemmige bundel met tekst en eenstemmige melodie en een muziekeditie met akkoorden voor de begeleiding met een aantal basisinstrumenten.

Het Evangelisch Werkverband is een vernieuwingsbeweging binnen de Protestantse kerk in Nederland. Dit project wordt uitgevoerd samen met de Confessionele Vereniging en het Confessioneel Gereformeerd Beraad.
Prijs:
€ 59,99
Artikelnr:
9789023928447
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review