MenuMenu

Klantenservice

Wij willen niets liever dan dat wij u naar volle tevredenheid van dienst zijn. Natuurlijk is het mogelijk dat er ergens in het aankoopproces iets niet goed gaat. Mogelijk voldoet het ontvangen product niet aan uw verwachtingen. Ook kunnen er  in de infrastructuur van een website technische storingen ontstaan.  In dergelijke gevallen komen we graag met u in contact. U kunt ons telefonisch bereiken onder openingstijden op 078 691 47 49. U kunt ook een e-mail sturen naar info@schuilplaats.org. We streven er naar om binnen 24 uur te reageren.

Retourrecht


Overeenkomstig de wettelijke bepalingen en de algemene voorwaarden heeft u als klant van boekhandel de Schuilplaats een bedenktijd van 14 dagen. De kosten voor het retourzenden zijn voor rekening van de klant.

Retouradres:
ETZ | De Schuilplaats
Postbus 41
2950 AA Alblasserdam

Data


ETZ | De Schuilplaats besteed dagelijks aandacht aan het actueel houden van alle informatie op onze websites. Prijzen, beschikbaarheid, afbeeldingen worden doorlopend bijgehouden. Met de tienduizenden artikelen die we voeren,  is het mogelijk dat er onvolkomenheden insluipen. Wij hopen op uw begrip hiervoor en nodigen u uit om foute informatie bij ons te melden. (info@schuilplaats.org).