MenuMenu

DIT ONDERWIJS ONTVANGReviews (0)

DIT ONDERWIJS ONTVANG - KOK, JAN DE - 9789070697334
Dit boek is speciaal voor jou. Waarom? Je hoort in de kerk vaak dat de dominee preekt uit de catechismus. Het kan natuurlijk ook dat de ouderling een preek leest.
Achterin je psalmboekje kun je de catechismus vinden. Vaak zijn deze preken best moeilijk voor jou. Er worden woorden gebruikt die je niet begrijpt. Daarom heb ik dit boekje voor jou gemaakt.
Ik weet niet of je het weet, maar de catechismus is verdeeld in 52 zondagen. Dus voor iedere zondag van het jaar is er een gedeelte. Nu heb ik uit ieder gedeelte steeds een woord gepakt en daar wat meer over verteld. Misschien wordt het dan
wat duidelijker voor jou en begrijp je het in de kerk ook iets beter.

In dit boek worden (kern)woorden uit de Heidelbergse catechismus eenvoudig
uitgelegd. Uit iedere zondagsafdeling is één woord genomen. Met veel herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven en bekende Bijbelse geschiedenissen brengt de auteur de (kern)woorden uit de zondagsafdelingen dichtbij de belevingswereld van het (jonge) kind. Meestal wordt een hoofdstuk afgesloten met een korte toepassing.
Het boek is opgedeeld in 52 hoofdstukken, gerelateerd aan de 52 zondagsafdelingen.
Bij ieder hoofdstuk staat een kort Bijbelgedeelte vermeld wat bij het betreff ende hoofdstuk gelezen kan worden. Per hoofdstuk staat ook een
psalmvers in de berijming van 1773 en Datheen.
Auteur:
KOK, JAN DE
Prijs:
€ 17,50
Artikelnr:
9789070697334
Status:
In herdruk
Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review