MenuMenu

ALS JE DURFTReviews (1)

ALS JE DURFT - KRAIJO, INEKE - 9789023951780
Stan baalt er stevig van dat hij moet verhuizen van een dorp naar de stad.
Hij vindt het helemaal niks dat hij in groep 8 nog van school moet wisselen. In de stad doet hij zijn uiterste best om zich thuis te voelen, maar dat valt niet altijd mee.
Gelukkig heeft hij zijn vriend Kondo. Samen voetballen ze veel met oudere jongens. Als de bal op een hoog hek wordt geschoten, laat Stan zien dat hij nergens bang voor is door op het hek te klimmen. Maar dan daagt Buck, een van de voetballers, hem uit om te stelen uit winkels. Stan durft dat niet. En hij wíl het ook niet! Maar wat kan hij doen tegen de dreigende woorden van Buck? Kan hij Lotte, dat leuke meisje uit zijn klas, in vertrouwen nemen?

Ineke Kraijo is auteur van historische jeugdromans en kinderboeken. Haar Ierlandtrilogie werd verschillende malen genomineerd en bekroond.

Auteur:
KRAIJO, INEKE
Prijs:
€ 6,99
Artikelnr:
9789023951780
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (1)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Erik Verhagen
Goed verhaal!
01 oktober 2017
Ineke Kraijo kan schrijven, dat weet iedereen die bijvoorbeeld Kate, Rose of Eileen gelezen heeft. Ook krijg je niet zómaar de Het Hoogste Woord-prijs in 2017. Ook dit boek is knap geschreven. Ze heeft veel goede thema’s verwerkt, maar weet dit goed te doseren. Verhuizen naar een stad, criminaliteit, een vriend die moest vluchten uit Somalië en een glansrol voor de twee meiden Lotte en Danette. Naar mate het verhaal vordert neemt de spanning toe. Een goed boek voor kinderen van groep 7 en 8.
Gerelateerde producten