MenuMenu

OUDERS ALS BONDGENOOTReviews (0)

OUDERS ALS BONDGENOOT - LOCK - 9789075569551
Wanneer uw tiener signalen vertoont die kunnen duiden op een eetstoornis, hoop je waarschijnlijk dat dit door een mix van liefde, aanmoediging en ouderlijke controle over zal waaien. Was het maar zo eenvoudig!

En om de boel nog even erger te maken, beweren sommige eetstoornisbehandelingen dat u als ouder zelfs hebt bijgedragen aan de problemen en verbieden u een actieve rol in te nemen in de behandeling van uw kind.

Maar terwijl u uw kind ziet struggelen met een levensbedreigende psychische ziekte, schreeuwt alles in u dat er toch íets moet zijn waarmee u uw eigen kind kan helpen om beter te worden.

In het boek "Ouders als bondgenoot" presenteren de schrijvers James Lock and Daniel le Grange -twee van Engeland's top experts op het gebied van de behandeling van eetstoornissen - stuitend bewijs dat juist de betrokkenheid van ouders van zeer groot belang is! Sterker nog, zij kunnen de sleutel zijn tot het overwinnen van de eetstoornis!

"Ouders als bondgenoot" geeft u handvatten om een figuurlijk familie-front te bouwen om tezamen de ziekte te verslaan. Volledig herstel heeft veel tijd nodig en terugval komt vaak voor. Maar of uw kind nou al in behandeling is OF het probleem net begint te onderkennen...

het moment om in actie te komen is NU!
Dit boek vertelt u hoe....
Auteur:
LOCK
Prijs:
€ 21,99
Artikelnr:
9789075569551
Levertijd:
4 a 5 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review