MenuMenu

ONDER VUURReviews (0)

ONDER VUUR - MOLEMA, JEANETTE - 9789085433460

Waar moet je naartoe als je eigen straat oorlogsgebied wordt?

In de zomer van 1944 staat er in Oosterbeek plotseling een geheimzinnig meisje bij Jochem op de stoep. Is ze een verraadster? Of een onderduiker? Dan brengt ze het leven van Jochem en zijn moeder in gevaar! Toch moet Jochem samen met Martje proberen te overleven, want de oorlog komt op 17 september ineens heel dichtbij.

Rondom Arnhem landen parachutisten om de bruggen over de Rijn te bezetten. In Oosterbeek vinden zware gevechten plaats, midden op straat. Jochem schuilt met zijn buurjongen Sim, hun moeders en Martje in een kelder.

Na een week hebben de geallieerden verloren. Overal zijn huizen verwoest en er zijn 90.000 mensen op zoek naar onderdak. Ook Jochem moet vluchten, alweer met Martje. Hoe kan hij weten of ze wel te vertrouwen is?

Jeanette Molema is getrouwd met Gert en moeder van vijf kinderen. Ze werkt als leerkracht en taalcoördinator op een basisschool in Dedemsvaart en schreef verhalen voor de christelijke taalmethode Taal actief.
Haar boeken voor kinderen en jongeren worden gekenmerkt door warmte en psychologisch inzicht. Bij Columbus verscheen onder meer midithriller De insluiper
Auteur:
MOLEMA, JEANETTE
Prijs:
€ 8,99
Artikelnr:
9789085433460
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review