MenuMenu

READ WRITE GROWReviews (0)

READ WRITE GROW - POOLEN, WILMA - 9789033801198
Wat is het wonderlijk dat je telkens opnieuw door een bijbeltekst geraakt kunt worden. Elke keer wanneer je een tekst tegenkomt word je aangesproken door een ander gedeelte, of omdat je in andere omstandigheden bent word je door een specifiek deel getroffen.' Dat is de kracht van de Bijbel. Hoe vaker je erin leest, hoe meer de tekst tot je gaat spreken.

Met dit feit is Wilma Poolen aan het werk gegaan. Ze heeft de Bijbel van Genesis tot Openbaring doorgewerkt en koos 52 tekstgedeelten uit. Daarna zocht ze bij elk deel drie verschillende schrijftechnieken die je helpen om verder te bezinnen op de tekst en de boodschap die hij overbrengt.

Met Read, Write, Grow kun je drie jaar lang wekelijks bezig zijn met bijbelteksten en zie je welke boodschap de Bijbel heeft voor jou. Je kunt uiteraard zelf weten volgens welk systeem je dit gaat doen. De weken zijn ongenummerd, dus je kunt op ieder moment starten of verdergaan.

Read, Write, Grow geeft veel handvatten om al schrijvend invulling te geven aan je stille tijd, bijbelstudie en geloofsgroei. Neem je tijd!

Wilma Poolen woont met haar man en twee dochters in Nijkerk. Ze werkt in een boekhandel en schrijft zelf boeken over creatieve schrijftechnieken. Ook geeft ze workshops over ‘creatief schrijven’.


            
Auteur:
POOLEN, WILMA
Prijs:
€ 10,00
Artikelnr:
9789033801198
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review