MenuMenu

STREET GODReviews (0)

STREET GOD - SALABERRIOS, DIMAS/HUNT - 9789033801013
Het levensverhaal van een beruchte drugshandelaar uit New York die tot geloof komt en zijn wijk en wereld verandert

Zijn straatnaam was Daylight maar hij was een nachtmerrie. Op de straten van New York regeerde de duisternis en het geweld. Dennis 'Daylight' Salaberrrios nam zijn eerste pil toen hij 11 was en een paar dagen later verkocht hij drugs aan zijn klasgenoten. Op zijn vijftiende kwam hij terecht in de beruchte Rikers Island-gevangenis, waar je nooit niets-vermoedend kon zijn. De enige overlevingskans was de regie te nemen. Hij werd zelf een street god. Hij werd de rijkste en machtigste bendeleider van de stad.

Op een beslissend moment - met een pistool tegen zijn hoofd - vraagt Dimas zich af hoe ver hij bereid was te gaan. Zou hij door gaan met de buurt te domineren? Of durft hij zijn leven toe te vertrouwen aan een God die hij tot dan toe niet had gekend? Of was dat juist nog riscovoller dan het leven op de straat?

Street God is het waargebeurde verhaal van ene man van de straat die zijn weg aflegt van de straat naar het altaar en terug. Een moderne versie van Het kruis in de asfaltjungle, voor een nieuwe generatie. Het laat zien dat we nooit te ver van God verwijderd zijn om door die God veranderd te worden en laat zien hoe een enkele vonk zelfs het meest duistere bestaan kan verlichten.

Dimas Salaberrios is voorganger van Infinity Bible Church in de South Bronx New York. Hij is nu een wereldwijde zendeling, kerkplanter en spreker. Salaberrios is president van Concerts of Prayer Greater New York en heeft een theologische graad gehaald aan Alliance Theological Seminary. Hij is getrouwd en heeft drie dochters.
Auteur:
SALABERRIOS, DIMAS/HUNT
Prijs:
€ 16,50
Artikelnr:
9789033801013
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review