MenuMenu

MET 50 EURO DE WERELD RONDReviews (0)

MET 50 EURO DE WERELD ROND - SCHACHT, CHRISTOPHER - 9789058041500
In Met 50 Euro de wereld rond vertelt Christopher Schacht hoe hij alles verloor in Amsterdam, maar als rijk mens terug kwam.

De Duitse Christopher Schacht is 19 jaar en heeft net zijn diploma gehaald wanneer hij een behoorlijk maf idee omzet in actie: hij gaat met maar 50 euro op zak op wereldreis. Bepakt met vriendelijkheid, flexibiliteit en charme begint hij aan de reis. Zonder vliegtickets, hotelboekingen of creditcard. Meteen in de eerste week verliest hij in Amsterdam bijna al zijn geld.

Vier jaar lang is Christopher onderweg; hij bezoekt 45 landen en legt 100.000 kilometer af, te voet, liftend en met zeilboten. In dit boek vertelt de jonge wereldreiziger met humor over zijn ongelofelijke belevenissen. Hij vertelt wat hij onderweg over het leven, de liefde en God heeft geleerd en schildert ontroerende en wonderlijke ontmoetingen.

Een meeslepend verhaal dat het verlangen wakker schudt om nieuwe wegen te bewandelen en je dromen te verwezenlijken.

Christopher Schacht is student theologie in Hessen, Duitsland. Tijdens zijn reis kwam hij in contact met Michal, met wie hij in 2018 trouwde. Bekijk hier het verhaal van Christopher en Michal.
Auteur:
SCHACHT, CHRISTOPHER
Prijs:
€ 19,99
Artikelnr:
9789058041500
Status:
In herdruk
Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review