MenuMenu

GEEF MIJ JE HANDReviews (0)

GEEF MIJ JE HAND - SCHOOT, BARRY VAN DER - 9789033128967
In geef mij je hand lees je over bijzondere ontmoetingen met mensen wereldwijd.

Wie verre reizen maakt, kan veel vertellen. In de verhalen zijn vaak de persoonlijke ontmoetingen met mensen het meest waardevol. Mensen uit heel andere culturen, maar met dezelfde verlangens en vragen. In dit boek laten we u kennis maken met een aantal van hen. We geven een inkijkje in het leven van ouderen en jongeren uit Irak, NoordKorea, Peru en veel andere landen. We wandelen een eindje met hen mee en mogen hen even in het hart kijken. Ze vertellen over armoede, lijden en vervolging. Over hun zoektocht naar een beter bestaan of naar de zin van het leven. Mensen ook die mogen getuigen van hoop en uitredding en van hun ontmoetingen met God.

Al luisterend naar hun verhalen worden we bemoedigd, maar er wordt ons ook een spiegel voorgehouden. Wat zouden wij doen als we in hun schoenen zouden staan?

Barry van der Schoot is voor de Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG) uitgezonden geweest naar Nigeria en Indonesië. Na terugkeer van het zendingsveld heeft zij aan de Universiteit Leiden de studie Talen en culturen van Zuidoost-Azië gevolgd. Zij is al jaren betrokken op het werk voor vervolgde christenen.
Auteur:
SCHOOT, BARRY VAN DER
Prijs:
€ 10,50
Artikelnr:
9789033128967
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review