MenuMenu

IN GODS HANDReviews (0)

IN GODS HAND - TUTU, DESMOND - 9789043525848
God heeft geopenbaard dat God liefde is,
dat God liefde was
en dat God liefde zal zijn; voor eeuwig.

We zijn veilig in de handen van God, omdat we in zijn handpalm gegraveerd zijn. Desmond Tutu is ervan overtuigd dat de mens geschapen is naar Gods beeld en daarom uniek en waardevol is. Mensen zijn de dragers van het beeld van God, een heiligdom van de goddelijke drie-eenheid. Deze visie op de mens is Tutu's motivatie om te streven naar gerechtigheid. In In Gods hand keert Tutu terug naar de kern van zijn leven: de liefde van God voor deze wereld.

Desmond Tutu ontving in 1984 voor zijn inspanningen in de strijd tegen de apartheid de Nobelprijs voor de Vrede. Hij was voorzitter van de Waarheids- en Verzoeningscommissie, die na de val van het apartheidsregime ernaar streefde de verschillende bevolkingsgroepen in vrede met elkaar te laten leven. Van 2007 tot 2013 bekleedde Tutu het voorzitterschap van The elders, een groep leiders die samenwerken voor vrede en mensenrechten wereldwijd.

'Dit boek is eigenzinnig, veeleisend en opzienbarend. Want het bepaalt ons bij de roeping van Christus. Omkeren is er niet meer bij.' - Justin Cantuar, aartsbisschop van Canterbury.
Auteur:
TUTU, DESMOND
Prijs:
€ 15,00
Artikelnr:
9789043525848
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review
Gerelateerde producten