MenuMenu

DE BRON VAN DE EEUWIGE JEUGDReviews (0)

Wie wil er niet voor altijd jong zijn? Is dit een droom die in deze wereld nooit haalbaar zal zijn? Of zijn er schatten verborgen die ons helpen om meer te worden dan de kinderen? Een verfrissend leven, vol passie, vol leven, vol dromen voor de toekomst!
Bijbels gezien is het niet alleen de opdracht van Jezus om te worden als een kind. Door de hele Bijbel heen zien we aanwijzingen om te groeien in vrijheid, in eenvoud, in onbevangenheid, in overgave en in vertrouwen.
Dit boek geeft handvatten en richtlijnen voor het dagelijkse leven. Het is een boek gericht op herstel, psychische gezondheid en vrijheid. Een boek dat helpt om weer vernieuwd door het leven te gaan. Het streeft naar nieuwe inzichten voor een vernieuwde levensstijl.
Arjen Verboom heeft zijn ervaring liggen op zowel het gebied van de hulpverlening als het gebied van de theologie. Na zijn ervaring als maatschappelijk werker en voorganger is hij momenteel werkzaam binnen de zendingsorganisatie International Teams Netherlands. Daarnaast heeft hij samen met zijn vrouw en kinderen een gezinshuis. Arjen heeft een warm hart voor de kerk en spreekt op verschillende plaatsen.
Het verlangen van Arjen is om mensen te bemoedigen en te inspireren in een krachtig leven vol passie en geloof.
Auteur:
VERBOOM, ARJEN
Prijs:
€ 15,95
Artikelnr:
9789075613582
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review