MenuMenu

PROFEET ZACHARIAReviews (0)Reserveer

PROFEET ZACHARIA - WEERD, GERT A. VAN DE - 9789090131214
Let op. Dit deel is momenteel uitverkocht. Er wordt gewerkt aan een revisie, waarna het boek opnieuw zal worden gedrukt. De voorlopige planning is dat dit in het voorjaar van 2022 gerealiseerd zal worden. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang, dan kunt u ons mailen op klantenservice@schuilplaatsboeken.nl.

Het boek De profeet Zacharia verscheen in 1999 en was het eerste boek van Gert van de Weerd. De herdruk zal geheel herzien worden. Aan de grote lijn zoals die in 1999 is geformuleerd blijft gehandhaafd, daaraan hoefde weinig veranderd te worden. Deze kan echter met de kennis van nu veel beter onderbouwd worden en ook met veel meer details. De herdruk die DV in 2022 verschijnt, bevat de inzichten van tientallen jaren studie van de profeten.

Zacharia verstrekt in slechts 14 hoofdstukken een vloedgolf aan informatie en hij doet dit buitengewoon gedetailleerd. Daarin is dit profetische boek zeer afwijkend van bijvoorbeeld De Openbaringen aan Johannes, een bijbelboek, dat over dezelfde dingen handelt, want daar wordt de toekomst in grote streken op het doek gezet en veelal voorbij gegaan aan het detail.

Gert A. van de Weerd neemt u mee op een speurtocht door de jongste grondtekst van het boek Zacharia en dan gaat er een geheel nieuwe wereld open. De profeet Zacharia toont de toekomst en laat ons getuige zijn van verbijsterende gebeurtenissen, die het aanzien van de wereld zullen veranderen.

469 blz.
Auteur:
WEERD, GERT A. VAN DE
Prijs:
39,50
Artikelnr:
9789090131214
Status:
In herdruk
Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review