MenuMenu

DE WAARHEID OVER DE EINDTIJDReviews (0)

DE WAARHEID OVER DE EINDTIJD - ZON, HENK VAN; OUWENEEL, FRANK; KOSTER, - 9789079859764
De auteurs van 'De waarheid over de eindtijd' werden gedurende een groot aantal jaren in beslag genomen door onderzoek van de Bijbelse waarheden met betrekking tot eindtijd en toekomst.
Biddend willen zij met hun kennis en inzicht christelijk Nederland duidelijkheid bieden en een einde maken aan dwaalleerdenkbeelden en twijfelachtige hersenspinsels.

Er zijn christenen die denken dat de studie van de toekomst voor een groot deel 'koffiedik kijken' is; zij vinden het gemakkelijker om het onderwerp uit de weg te gaan. Een verkeerde gedachte, want God Zélf vindt het onderwerp zó belangrijk dat Hij er een derde van Zijn Woord aan heeft besteed.

In Daniël 10:14 zegt God: 'Ik ben gekomen om u te verstaan te geven wat u in het laatst der dagen overkomen
zal; want het is een gezicht aangaande de toekomst'.
Jezus leert in Johannes 16:13 dat de christen die 'luistert' naar 'de verkondiging' door de Heilige Geest van 'de toekomstige dingen' een duidelijk en gedetailleerd inzicht ontvangt in 'hetgeen weldra moet geschieden' (Openbaring 1:1).
Het Woord van God ontvouwt in 1 Johannes 3:2 een van de belangrijkste aspecten van de toekomst van de gelovige: Wij zullen Jezus zien zoals Hij is.
Auteurs:
ZON, HENK VAN; OUWENEEL, FRANK; KOSTER,
Prijs:
€ 14,95
Artikelnr:
9789079859764
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review